AVTOKAMERA Manta MM310X

29.80 

Izjemna ločljivost in polnilna baterija
Senzor gibanja in ciklično snemanje

Kategorija:

Opis

Manta MM310X avtokamera
6,09 cm (2,4”) LCD zaslon in vidni kot 90 stopinj.
– zaznavanja gibanja in samodejnim cikličnim snemanjem

Izjemna ločljivost in polnilna baterija

Pri lastnikih avtomobilov se velikokrat nahaja strah, da bo njihovega jeklenega konjička na parkirišču kdo poškodoval ali da bo postal tarča nepridipravov.  Kamera snema in shranjuje posnetke v polni HD ločljivosti in zagotavlja natančno zajemanje prometnih znakov, registrskih tablic vozil v prometu, voznikovih obrazov oz. beleženje dogodkov na cesti tako podnevi kakor tudi ponoči brez izgube kakovosti videa kljub slabšim svetlobnim pogojem.

Ima tudi snemanja zvoka, resolucija zajetih slik vse do 3MP.

– Baterija s kapaciteto 180 mAh poskrbi, da bo avto kamera aktivna ter opravljala svojo primarno nalogo tudi v primeru, ko ne bo direktno priključena na polnjenje.

Senzor gibanja in ciklično snemanje

Kamera MM310X je opremljena tudi s funkcijo zaznavanja gibanja (Motion Detector), kjer prične s snemanjem, ko se začne avtomobil premikati.

Zahvaljujoč samodejnemu cikličnemu snemanju (Loop Recording) se snemanje vožnje nikoli ne ustavi, saj se najstarejši zapisi samodejno zamenjajo z novimi.

Zahvaljujoč majhni priročni velikosti MANTA MM310X ne omejuje voznikovega vidnega polja. Kamera se povsem preprosto namesti na vetrobransko steklo vašega vozila zahvaljujoč sesalnemu pokrovčku, ki poskrbi za enostavnost vsakodnevne uporabe naprave. MM310X se napaja iz vtičnice vžigalnika in samodejno zažene video snemanje ob zagonu avtomobila.

 

Zaslon 6,09 cm (2,4”) LCD
Baterija vgrajena, 180 mAh
MicroSD do 32 GB
Vidni kot 90 stopinj
 senzor gibanja
ciklično snemanje

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “AVTOKAMERA Manta MM310X”